top of page
Jacob Cleve Jessen. CLEVES er en Kosmetisk klinik, centralt i Køge. Jacob Cleve Jessen har over 6 års erfaring som kosmetisk sygeplejerske. Der tilbydes behandlinger med: BOTOX og FILLER - Snart tilbydes der også andre effektive ansigts behandlinger. forvent: Kvalitet, Tilfredshed og God tid. Jacob bruger følgende Filler produkter: Molderm - Restylane - Sunekos  Belotero - Teosyal - Profhilo
CLEVES fimalogo

Kvalitet  -  Tilfredshed  -  God tid

Jacob Cleve Jessen

(Med over 6 års erfaring)

Kosmetisk-sygeplejerske

Jacob Cleve Jessen

Kosmetisk-sygeplejerske / Indehaver

Her kommer fortællingen omkring, hvordan det hele startede.

Helt tilbage i 2010 havde jeg (Jacob) en sur-bekymringsrynke mellem mine øjenbryn. Dette havde jeg, selvom jeg hverken var sur eller bekymret. Jeg fik derfor mit livs første injektionsbehandling til denne rynke. Dette lille indgreb var meget værdifuldt for mig, fordi jeg nu kunne leve uden at se bekymret ud.

 

Jeg var dengang (2010) uddannet folkeskolelærer. (Jeg har 7 års undervisningserfaring.) Men jeg blev så imponeret over injektionsforvandlingen, at jeg besluttede mig for, at jeg hellere ville udføre sådanne kosmetiske behandlinger.

Jeg blev derfor uddannet sygeplejerske i 2016. Efterfølgende har jeg arbejdet som AKUT-sygeplejerske og som kosmetisk sygeplejerske på forskellige klinikker, i både Danmark og i Sverige.

Jeg har over 6 års erfaring som kosmetisk sygeplejerske. På min seneste arbejdsplads var jeg ansat i 3 år. Der arbejdede jeg som kosmetisk sygeplejerske og som klinikchef. Jeg var blandt andet medvirkende til, at klinikken fik en pletfri tilsynsrapport, da Styrelsen for patientsikkerhed ankom på deres kontrolbesøg. Desuden så jeg mine klienters tilfredshed på de mange positive Trustpilot-anmeldelser, samt mærkede jeg mine klinters glæde ved deres behandlinger.

Jeg tager derfor alle mine positive joberfaringer med mig. Min egen klinik vil selvfølgelig få et ekstra personligt præg, som forhåbentlig er til gavn for din oplevelse og behandling.

I CLEVES skal du forvente:

Kvalitet - Tilfredshed - God tid​

Jacob Cleve Jessen

received_797175081682176_edited_edited (1).jpg

"Se en kort video med Pernille og med mig

På Pernilles FØR / Efter side(Jacob)

video kamera vector JP_edited_edited.png
Pernille K (3).jpg
bottom of page